Skip to Store Area:

Vanzare Parchet

Vanzare Parchet

Masiv

PARCHETUL MASIV va este oferit intr-o gama larga de esente de inalta calitate. Fie ca vorbim despre Parchetul Masiv Romanesc ori cel Exotic, rezultatul final este un ambient mult mai placut pentru toti cei care indragesc liniile si culorile armonioase ale naturii.
Prin frumusetea sa naturala si marea varietate de esente parchetul masiv poate competa orice stil decorativ asigurand spatiului unde se monteaza, stil, valoare, eleganta, personalitate si frumusete. In prezent exista o gama variata de parchet din lemn masiv, atat cel indigen (FAG, CIRES, PALTIN, NUC), cat si cel exotic (JATOBA, MERBAU, BAMBUS, TALI, TEC, ETC), provenienta AFRICA, ASIA SI AMERICA DE SUD.
LEMNUL MASIV este un lemn dur, se foloseste in fabricarea de mobila, barci, constructii de poduri ,etc. Are avantajul ca este usor de intretinut, este cald iarna si rece vara, cu trecerea anilor, capata o patina care-I sporeste frumusetea si eleganta si se poate retusa atunci cand estenecesar, recapatandu-si fata initiala PARCHETUL MASIV se poate monta finisat sau nefinisat.
PARCHETUL FINISAT se monteaza repede si ne scuteste de ore de munca si curatenie. Lemnul prefinisat din fabrica permite o montare mult mai comoda. Se elimina praful din procesul de slefuire, mirosul de bait si lac, cat si timpul de asteptare pentru uscarea finisajului. Gama de nuante este suficient de diversificata pentru a putea alege aspectul dorit, fara a mai fi necesare baituri sau lacuri pentru aceasta.
In plus, garantia produsului este intre 15 si 25 de ani, fata de 3-5 ani cat este in cazul lemnului finisat dupa montare, aceasta datorita faptului ca in fabrica procesul tehnologic de finisare este mai complex rezultand finisaje mai rezistente si durabile. Astfel, in fabrica lemnul este impregnat cu un strat de poliuretan sau oxid de aluminiu, Montajul trebuie insa facut cu multa grija si meticulozitate pentru ca, eliminand procesul de finisare, eventualele stricaciuni aduse placilor de lemn nu mai pot fi remediate. dimensiuni-15-22 mm, grosime, 20-120 mm latime si 250-1200 mm lungime.
PARCHETUL NEFINISAT ofera posibilitatea beneficiarului de a alege modalitatea in care se face finisajul, se poate finisa si lacuii de mai multe ori, fapt cel face mai durabil. In urma raschetarii finale, pot fi indepartate orice imperfectiuni. Totodata se poate obtine o gama mai larga de nuante cu ajutorul baiturilor si vopselelor folosite.
Pardoseala din lemn masiv poate fi slefuita si lacuita atunci cand este necesar (de regula se face o data la 10-15 ani).
Aspectul final al pardoselei este influnetat si de modul in care sunt taiate muchiile unei placi.
Muchii drepte
In cazul muchiilor in unghi drept se obtine o suprafata neteda si continua. Acest tip de muchie este specific pardoselilor de lemn finisate dupa montaj.
Muchii tesite
Daca se doreste un efect deosebit, se poate opta pentru placi cu muchii tesite, evidentiind astfel fiecare placa in parte.

Esente psrchet masiv

SALCAM - Parchetul masiv esenta salcam se gaseste in Romania in zona de sud si cea de nord atat in zonele de campie cat si pe dealuri,este un lemn dur si aceasta ii confera durabilitate in timp si si rezistenta la diferiti factori.Se poate monta in camine,birouri, spatii comerciale cu trafic intens, el putand rezista si pana la 80 - 100ani. Este un bun izolator termic si se poate lacui pastrand nuanta lemnului sau aplica straturi de bait in diferite nuante.

STEJAR - Parchetul masiv romanesc esenta stejar este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face in proiectul de placare a pardoselilor cu lemn Este un lemn prețios, de calitate superioară de esenta tare.care confera confort si stil, fiind folosit indeosebi pentru construcții de lux,.mobilă de lux, iahturi de cea mai mare calitate., Lemnul de stejar este perfect pentru parchet, poate suporta schimbari climatice aspre si, de asemenea, este foarte usor de curatat. Este perfect pentru toate categoriile de trafic,facand fata cu brio tuturor presiunilor si a traficului extrem intens. Rezistent la umiditate, mucegai, razele ultraviolete, sau agenti chimici acest tip de parchet masiv se poate folosi atat in interior cat si in exteriorul cladirilor. Stejarul are un lemn cu alburn alb-gălbui-brun şi cu duramen brun-gălbui până la brun roşiatic. Razele medulare sunt bine conturate, înalte, formând oglinzi mari pe secţiunea radială. Porii, dispuşi inelar, sunt uşor observabili cu ochiul liber, iar inelele anuale, delimitate de porii mari din lemnul timpuriu, sunt mari şi mai neregulate. Lemnul de stejar are o textură uniformă, dar aspră, cu desene frumoase pe secţiunile longitudinale.

FAG - Parchetul masiv de fag este un lemn omogen, tare şi greu.Se gaseste in regiunea sud-estica a Romaniei. Fagul are un lemn de culoare alb-roşiatică, fără duramen sau cu duramen fals brun-roşiatic. Razele medulare sunt vizibile, formând oglinzi mari pe secţiunea radială şi lenticele pe secţiunea tangenţială. Un parchet de fag crează o atmosferă caldă şi prietenoasă în orice incapere, oricum ar fi decorata aceasta in stilul : clasic, luxos sau elegant. Practic şi rezistent parchetul de fag este incantator în orice încăpere.

FRASIN - Parchetul din lemn de frasin are un alburn lat, alb-gălbui şi cu duramen brun-deschis până la brun-cenuşiu sau brun-roşcat. Inelele anuale se văd datorită porilor mari din lemnul timpuriu, în schimb razele medulare nu se văd cu ochiul liber. Lemnul are o textură grosieră, aspră, prezentând adesea fibre ondulate, care formează, mai ales pe secţiunile longitudinale, desene foarte apreciate din punct de vedere estetic. Lemnul de frasin este dens, tare şi foarte elastic.Cu trecerea timpului, parchetul de frasin capata o incantatoare culoare de maro deschis.

NUC - Parchetul din lemn de nuc este omogen, dens, tare şi greu, are textură fină, cu desene frumoase. Lemnul de nuc prezintă un alburn lat de culoare alb-cenuşiu şi un duramen brun-închis cu dungi negricioase. Porii sunt uniform împrăştiaţi, mari, vizibili cu ochiul liber şi umpluţi cu substanţe negre. Razele medulare fine formează oglinzi numeroase pe secţiune radială. Parchetul din lemn de nuc este de o calitate execelenta, foarte frumos,denota o nota aparte si este foarte cautat.

PALTIN - Parchetul din lemn de paltin este de culoare deschisa aproape alb sau alb-galbui cu forma de dungi fine sau artere stralucitoare si se ingalbeneste sub actiunea aerului si a luminii. Esenta sa este de lemn moale, avand rezistenta mecanica si stabilitate dimensionala redusa,fiind recomandat a se monta in spatiile cu trafic domestic.

Clasificarea calitativa a arborilor

- clasa I-a - arbori cu fusul perfect sanatos
- clasa a II a - arbori cu fusul sanatos, se admit noduri sanatoase izolate, curburi usoare
- clasa a III a - arbori cu fusu sanatos, dar rau conformat, cu defecte mai importante
- clasa a IV a - arbori bolnavi, cu putregai, uscati

Produse 1 până la 12 din 126 total Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Următorul
Afişează per pagină
Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ
Produse 1 până la 12 din 126 total Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Următorul
Afişează per pagină
Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ