Skip to Store Area:

Vanzare Parchet

Vanzare Parchet

Triplustratificat

Lemnul stratificat este tot lemn natural, dar in loc sa fie o singura bucata consta din asamblarea si lipirea a 3 pana la 10 straturi de lemn, de obicei de esente diferite, straturile invecinate avand sensurile de orientare a fibrei perpendiculare intre ele. Stratul superior, numit si strat de uzura sau de finisaj, este de regula dintr-o esenta nobila. Grosimea acestuia poate varia de la 2 la 5 mm, in timp ce grosimea totala este intre 10 si 25 mm. Datorita suprapunerii incrucisate a straturilor, rezulta o rezistenta mai mare decat a lemnului masiv, fiind mai putin sensibil la contractiile si dilatarile cauzate de modificarile de temperatura si umiditate.

Parchetul triplustratificat – este format din trei straturi de lemn natural şi şapte straturi protectoare de lac: 1. Două straturi de lac de exterior, uscat cu raze UV (lac ceramic)
2. Trei straturi de lac acrilic de fond, uscat cu raze UV
3. Şpaclu acrilic uscat cu raze UV
4. Strat de grund uscat cu raze UV
5. Strat superior (3,5 mm), lemn de esenta tare
6. Strat de mijloc (8 mm), lemn din conifere
7. Strat inferior (3,5 mm), lemn din conifere

Clasificarea parchetului în funcţie de tipul de strat superior:

EXCLUSIVE – o îmbinare subtilă şi elegantă a caracteristicilor vizuale şi utile ale lemnului şi o culoare uniformă, linia aproape ideală a inelelor şi sporadic, apariţia unor mici noduri constituie calităţi care caracterizează cel mai bine acest parchet extraordinar. Dacă vă place un interior rafinat – alegeţi parchetul EXCLUSIVE.

SELECT – alternanţa de nuanţe uşor conturate şi frumuseţea atrăgătoare a desenului lemnului creează o compoziţie deosebit de armonioasă. Câteva noduri subliniază în plus frumuseţea şi nobleţea naturii. Căutaţi un parchet care este chintesenţa unui interior cu gust? Atunci parchetul SELECT este pentru dumneavoastră.

FAMILY – o bogată paletă de culori şi desene expresive ale lemnului cu un număr mediu de noduri, care creează modele delicate. Această frumuseţe naturală a lemnului dă o formă deosebită suprafeţei parchetului. Vă place stilul independent şi frumuseţea ce nu se demodează? Alegeţi parchetul FAMILY, care va deveni mândria casei dumneavoastră.

NATUR – lemn de o frumuseţe deplină, cu noduri de mărimi diferite. În desenul inelelor sunt frumos cuprinse creşterea arborelului şi o gamă largă de culori. Completează în mod ideal interioarele nesofisticate, naturale. Sunteţi adeptul a ceea ce este solid şi simplu? Îndrăzniţi, alegeţi podeaua din clasa NATUR!

RUSTIC – parchetul cu un caracter inconfundabil, cu rare nervuri şi un desen liber. Atrag -e atenţia prin coloristica lui accentuată de către nodurile mature. Apreciaţi originalitatea şi aranjarea neconvenţională a interioarelor? Parchetul RUSTIC vă îndeplineşte aşteptările.

Tipuri parchet triplustratificat

Stejar natur - Parchetul triplustratificat stejar natur este o alegere practica datorita rezistentei la uzura si faptului ca este usor de intretinut ,nu se deformeaza in timp si isi pastreaza planeitatea.Creeaza o atmosfera primitoare care se asorteaza cu usurinta oricarui interior al casei tale.

Stejar select - Parchetul triplustratificat stejar select are culoarea naturală uniforma a lamelelor care emana o atmosfera primitoare si un ambient rafinat in casa dvs. Finisajele parchetului se pot face cu ajutorul uleiului nobil natural, uleiului alb sau a lacului cu luciu înalt.

Nuc American - Parchetul triplustratificat nuc american confera un decor deosebit datorita culorii calde si primitoare,o culoare maro cu diferite noante de alburi bine definite.Este un parchet rezistent in timp datorita si compozitiei lemnului de nuc.Parchetul poate fi slefuit si relacuit, procedeu care poate fi repetat de mai multe ori in decursul anilor.

Salcam aburit - Parchetul triplustratificat salcam abuit este de o noanta maro-auriu care confera luminozitate si o eleganta aparte in incaperile dvs. Se intretine cu usurinta ,avand un grad mare de rezistenta la uzura. Acest parchet imbina clasicul cu motivele rustice realizandu-se un cadru practic.

Mahon - Parchetul triplustratificat mahon este un parchet durabil si rezistent la uzura ,culoarea confera un aer exotic si luxuriant. Acest parchet a fost creat cu ajutorul unor procese tehnologice moderne , astfel incat sa reziste la socuri puternice, la indoirea sau curbarea in timp, la variatiile de umezeala si temperatura. Finisarea parchetului emana o stralucire aparte care va incanta ochiul orcarei persoane.

Fag aburit rustic- Parchetul triplustratificat esenta lemn fag este extrem de rezistent, se compune din trei straturi de lemn, asamblate industrial, in care stratul superior este de esenta nobila. Este alegerea potrivită pentru a oferi casei tale eleganţă şi rafinament.

Stejar markant - Parchetul triplustratificat stejar markant este o alegere buna datorita rezistentei in timp a stejarului.Datorita acestui lucru parchetul triplustratificat de stejar se poate utiliza si in spatiile comerciale cu trafic mare de persoane.

Fag aburit natur - Parchetul triplustratificat fag aburit natur este ideal pentru încăperile utilizate intens,excelent pentru obiectivele de utilitate publică.Este un parchet care îndeplineşte cele mai exigente norme de utilizare, rapid şi uşor de instalat, parchetul este durabil şi rezistent şi oferă o bună izolare termică.

Stejar natural - Parchetul triplustratificat stejar natural imbina elementele caracteristice pentru a realiza un cadru practic si clasic ,in acelasi timp se creaza o atmosfera primitoare care se poate asorta cu usurinta orcarui stil al casei tale.

Iroko - Parchetul triplustratificat din esenta exotica iroko,este un bun izolator termic. Are o culoare maro-aurie ce se potriveste perfect unui decor luminos si primitor. Este alegerea potrivită pentru a oferi casei tale eleganţă şi rafinament.

Maple - Parchetul triplustratificat esenta exotica maple are o culoare deschisa cu tonuri galbene. Creeaza un spatiu deosebit in incaperile in care este montat ,un spatiu luminos si aerisit.Este rezistent la uzura in timp.

Frasin lacuit - Parchetul triplustratificat din lemn de frasin lacuit este un parchet rezistent la trafic ,iar prin finisarea cu lac capata un strat protector care confera rezistenta pe termen lung la uzura si se conserva aspectul natural al lemnului de frasin Parchetul lacuit se mentine igienic si usor de curatat.

Stejar lacuit lucios - Parchetul triplustratificat stejar lacuit lucios are o culoare eleganta ,moderna si rafinata. De-a lungul timpului calitatile sale au fost evidentiate de generatii intregi. Parchetul lacuit se mentine igienic si usor de curatat.

Stejar expreso - Parchetul triplustratificat din lemn de stejar poate fi asortat cu un mobilier în aceeaşi culoare pentru a obţine un aspect elegant în casa ta. Lemnul de stejar este uşor de întreţinut şi rezistent la uzură.

Artar canadian - Parchetul triplustratificat esenta artar afost creeat cu gandul la cei mai exigenti clienti Parchet de cea mai inalta calitate. este recomandat atat pentru spatiile residentiale cat si pentru spatii comerciale. Parchetul triplustratificat este foarte rezistent la zgarieturi si razele ultraviolete, se intretine usor si economic.

Carpen - Parchetul triplustratificat esenta carpen asigura o excelenta izolatie termica si acustica, este rezistent la actiuni mecanice. Parchetul poate fi instalat in dormitoare, camere de copii si gradinite.datorita componentelor utilizate in productia acestuia care indeplinesc cele mai severe norme ecologice. Acest parchet are capacitatea naturala de a regla microclimatul interiorului în care este instalat.

Cires - Parchetul triplustratificat esenta cires are culori vii care variaza de la brun roşcat la crem, O caracteristica tipica lemnului de cires sunt striatiile fine si nodurile inchise la culoare. Este o alegere practica datorita instalarii rapide ,intretinerii usoare si a rezistentei in timp a lemnului de cires.

Fag family - Parchetul triplustratificat esenta fag are o culoare ce variaza de la galben-luminos la rosu-alb. Se prezintă foarte bine în interioarele moderne şi în cele tradiţionale Acesta noanta de parchet creeaza o atmosfera de liniste , armonie.si caldura in caminul sau spatiul montat. Este lemnul care se preteaza a fi montat intr-o multitudine de spatii.

Frasin family - Parchetul triplustratificat frasin family ofera un mediu calduros si relaxant in caminul dvs fiind in acelasi timp clasic si elegant.Parchetul are o textura bogata si noante calde ,iar rezistenta sa in timp este foarte ridicata.

Jatoba - Parchetul triplustratificat esenta exotica de jatoba este un parchet care rezista la un grad de uzura foarte ridicat ,se poate monta si in spatii comerciale cu trafic intens de persoane. Se poate lacui, slefui sau inlocui usor in functie de cum a fost montat.

Merbau - Parchetul triplustratificat din lemn de merbau este un parchet foarte rezistent in timp la uzura ,un parchet care da un rafinament aparte casei tale datorita culorii sale maro rubiniu intepatrunse cu noante fine de galben

Sapella - Parchetul triplustratificat sapella confera casei tale un aspect fin si elegant.Este alegere potrivita pentru casa ta avand o mare rezistenta la uzura in timp. Satisface cele mai înalte aşteptări.

Stejar family - Parchetul triplustratificat stejar clasa family este caracterizat printr-un numar mediu de noduri care creeaza modele delicate in spatiul amenajat. Combina in mod excelent valorile de uz si estetice cu facilitatea montajului si reconditionarii.

Frasin lacuit lucios - Parchetul triplustratificat din lemn de frasin este o alegere bună pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu ecologic, sănătos şi atrăgător în acelaşi timp. Este finisat cu lac ecologic acrilic întărit cu raze UV. Este cunoscut in decursul timpului pentru duritatea sa ridicata si este recomandat montajul acestui tip de parchet si in spatii cu trafic comercial intens.

Frasin select - Parchetul triplustratificat esenta autohtona de frasin are o culoare deschisă care oferă acestuia o personalitate aparte, proaspăt montat are o tonalitate de roşu pal cu umbre gri, o dată cu trecerea timpului capătă o minunată culoare de maro deschis. Acest parchet asigura confort, fiind placut la atingere.

Stejar rustic - Montajul parchetulului triplustratificat stejar rustic confera o atmosfera degajata ,spatietate si luminozitate incaperi dvs. Este o esenta tare, nepretentioasa, fibra si gama sa de culori va face mereu ca acest lemn sa fie in topul preferintelor.

Produse 1 până la 12 din 30 total Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Următorul
Afişează per pagină
Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ
Produse 1 până la 12 din 30 total Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Următorul
Afişează per pagină
Sortare după: Poziţie| Nume| Preţ